casa collage

rehabilitació d'un edifici d'habitatges al centre històric de Girona

casa collage

estat previ

casa collage

casa collage

casa collage

casa collage

casa collage

casa collage

El projecte de la Casa Collage consisteix en la rehabilitació d’un grup de cases molt deteriorades situades en el centre històric de Girona.
Dos patis qualifiquen i estructuren tot l’espai i constitueixen dos microclimes i microcosmos complementaris. La nova capa afegida pretén simplement acoblar-se, amb la màxima naturalitat possible, a la rica i variada aglomeració d’estances configurades en el lloc des de fa segles pels homes i les seves històries.  

PDF
nota legal I cookies
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n'està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies