scaffold house

refurbishment of a single family house in Begur, Girona

scaffold house

previous state

scaffold house

scaffold house

scaffold house

scaffold house

scaffold house

scaffold house

Refurbishment of a single family house built in various phases starting in the 1950s in Sa Riera, Begur.
The proposal aims to vitalize the relationship between the house and its environment, a privileged place in Costa Brava.
All internal distributions and openings are reconsidered and the addition of a light and configurable filter of an ambiguous nature is proposed. The house becomes a large porch, a covered and ventilated alcove open to the landscape.  

PDF
legal note I cookies
This website uses its own and third party cookies. Continuing to use this website implies acceptance of these cookies. More information on cookies