collage house

refurbishment of a residential building in Girona's old town

collage house

previous state

collage house

collage house

collage house

collage house

collage house

collage house

The Collage House project departed from the recuperation and renovation of a series of run-down buildings in the historical centre of Girona.
Two large courtyards qualify and structure the space configuring two complementary microcosms and microclimates.
The new added layer intends to simply attach itself, as naturally as possible, to the rich and varied agglomeration of rooms shaped in this site since ancient times by men and their stories.    

PDF
legal note I cookies
This website uses its own and third party cookies. Continuing to use this website implies acceptance of these cookies. More information on cookies