retaules

mobiliari habitable a Pujals dels Pagesos, Girona

retaules

estat previ

retaules

retaules

retaules

retaules

retaules

retaules

Transformació d’un espai sota coberta en una masia del s. XVIII per al seu ús com a petit apartament per a estades temporals a Pujals de Pagesos.
La intervenció actua únicament a partir de la col·locació d’un nucli central exempt i de la inserció de peces de mobiliari desplegables en les obertures existents. Un cop obert, el mobiliari genera i acull diferents activitats, convertint-se en espai habitable.
Retaules proposa totes les habitacions possibles dins d’un mateix espai, en una col·lecció d’escenes domèstiques al costat de la llum i en contacte amb el paisatge privilegiat del lloc.

PDF
nota legal I cookies
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n'està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies